Washington Haberleri

Washington haberleri ve güncel Washington gelişmeleri, Washington ile ilgili tüm video, Washington fotoğrafları ve Washington haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, dün akşam Beyaz Saray’da yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında adaylıktan çekilmesiyle ilgili süreci değerlendirdi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Kasım 2024’te yapılacak ABD Başkanlık Seçimleri’nden çekilme kararını açıklamasının ardından, mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in aday...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşme yapmak için yarın ABD’ye gidecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü sohbet etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın ev sahipliğindeki resepsiyona katıldı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Washington’da Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan ile üçlü bir görüşmede bir araya...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü.