Yaşattı Haberleri

yaşattı haberleri ve güncel yaşattı gelişmeleri, yaşattı ile ilgili tüm video, yaşattı fotoğrafları ve yaşattı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Uzun yıllar İzmir’de yaşayan Zeynep Bastık, Karşıyaka’daki Carnival Venue’de unutulmaz bir konser verdi.

MÜZİK

Simge, Ozan Bayraşa ve alternatif müziğin popüler grubu Mavi Gri ile yaptığı ‘Bir Şehri Sevmek’ şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

MÜZİK

Başarılı sanatçı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Güzel sanatçı sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Sıla Harbiye Açıkhava'daki yaz sezonunun son konserinde mücevher zinciriyle süslü kıyafetiyle ışıldadı...

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...

MÜZİK

Kenan Doğulu, Atlantis Yapım organizasyonu ile Turkcell Vadi’de müzikseverlerle bir araya gelerek unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

MÜZİK

Bodrum Yalıkavak Günay’da sahne alan Özcan Deniz kendisini dinlemeye gelenlere yine unutulmaz bir gece yaşattı.

MÜZİK

Güçlü sesi ve yorumuyla Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından olan Sertab Erener Turkcell Vadi’de rüzgar gibi esti. 

MEKAN

Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da sevenlerine unutulmaz bir konser deneyimi...

MÜZİK

Gülben Ergen dün akşam Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Limak Cyprus Deluxe Hotel’e sahneye çıkan Ergen enerjisiyle kendine hayran bıraktı.