Yabancı Haberleri

yabancı haberleri ve güncel yabancı gelişmeleri, yabancı ile ilgili tüm video, yabancı fotoğrafları ve yabancı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Antalya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar, oyunu kullanıp Konyaaltı Sahili'ne gitti.

GÜNCEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı, yabancı diplomatların Crocus Belediye Binası’nda meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenleri andığını duyurdu.

GENEL

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin Roma’daki meşhur evi, İtalya Yabancı Basın Derneği için ofise dönüştürüldü.

EKONOMİ

Merkez Bankası verilerine göre; 2019-2023 döneminde yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'deki doğrudan yatırımlarının tutarı, 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama...

EKONOMİ

2023 yılında 16 milyon 84 bin 737 yabancı turist sayısıyla tüm zamanların rekorunu kıran Antalya, 2024'e de rekorla başladı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Ankara’da DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Kahramanlar-48' operasyonlarında yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Milleti olarak esaret altında, yabancı bir gücün altında yaşayamayacağımızı defalarca gösterdik. Bunu 15 Temmuz gecesi çıplak ellerimizle...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yabancı para yükümlülükler için yüzde 5 olarak uygulanan menkul kıymet tesis oranının yüzde 4'e indirileceğini...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılına ilişkin yabancı kontrollü girişim istatistiklerini açıkladı.

GENEL

Finlandiya, Rusya ile olan 4 sınır kapısını 'yasadışı geçişleri' durdurmak için bugünden itibaren kapattığını duyurdu.

DİZİ

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.