Yakın Haberleri

yakın haberleri ve güncel yakın gelişmeleri, yakın ile ilgili tüm video, yakın fotoğrafları ve yakın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemiyet hayatının ünlü siması Beyza Uyanoğlu yakın dostları ile birlikte doğum gününü kutladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan merkezli televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki olası anlaşmayı değerlendirdi.

EKONOMİ

Yunan adalarına kapı vizesi uygulamasının başlaması ile Türkiye’ye yakın 10 Yunan adasına ilgi arttı...

İş Dünyası

İş insanı Esra Çiftçi Aslan ve eşi Ahmet Turan Aslan yakın arkadaşları olan ve iş ortağı Emir Sarıgül’ü evlerinde iftar...

CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze’de 4 kişiden 3’ünün kirli su kaynaklarından su...

MAGAZİN

Lotus İnşaat'ın sahibi Beyza Uyanoğlu, yakın arkadaşı Feryal Gülman'ın doğum gününü bu karelerle kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Begüm Özer, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir parti ile kutladı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simaları Hande Sezer Pekcan ve Berrin Zorlu, kış aylarının soğuk havalarına dayanamayıp sıcak mevsim ülkesi olan Bali...