Yakın Haberleri

yakın haberleri ve güncel yakın gelişmeleri, yakın ile ilgili tüm video, yakın fotoğrafları ve yakın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Beşiktaş Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen ‘Enerji Dönüşümü-Yenilenebilir Enerji 2035 Lansmanına katıldı.

GÜNCEL

Fettullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakın internet siteleri, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldüğünü duyurdu.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Feryal Gülman, Burcu Ersöz , Bahar Şer ve Beyza Uyanoğlu öğle yemeği için bir araya geldi.

CEMİYET

Türk Dünya İş Kadınları Platformu Derneği (TUDİP) Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Gülnur Kamaşak’ın doğum günü şerefine özel bir yemek organize...

İş Dünyası

Sabancı Vakfı, 18 yıldır devam eden Hibe Programları kapsamında düzenlediği “Ekim Zamanı” etkinliğinde desteklediği sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.

GENEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Lübnan'da insanların korku ve endişe içinde yaşadığını söyledi...

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü çifti Derya-Tülin Kartoz yeni yaş günü kutlamalarını ailesi ve yakın dostları ile birlikte Oliva İtalyan restoranında kutladı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Petek Ertüre Oal, yeni yaşını eşi Serdar Oal, oğlu Ali Ege Ağaoğlu ve yakın arkadaşlarıyla birlikte...

SAĞLIK

Maymun Çiçeği Virüsü’nün gündeme gelmesiyle birlikte herkesin aklına “Benzer bir Covid-19 sorunu ile karşı karşıya mı kalacağız?” sorusunu getirdi.

MAGAZİN

Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends with Us) filmin New York galasında Blake Lively’nin açıklamaları ise dikkat çekti.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Firüze Gök yeni yaş gününü ailesi ve yakın dostlarının sürprizleri ile kutladı.

MODA

Başak Dizer Tatlıtuğ yaza damga vuracak kapsül koleksiyonunu İtalya’da, Sorrento’nun büyülü atmosferinde yakın arkadaşlarıyla kutladı.