Yanıtladı Haberleri

yanıtladı haberleri ve güncel yanıtladı gelişmeleri, yanıtladı ile ilgili tüm video, yanıtladı fotoğrafları ve yanıtladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk'te CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi ve Milliyet...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim yaklaşımımız Merkez Bankası’na enflasyonu aşağı çekmekte yardımcı olmak" dedi.

SİNEMA

Dune filminin yıldız oyuncuları Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh ve Javier Bardem canlandırdıkları karakterler hakkında merak edilenleri yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası camiden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

 ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün düzenlediği yıl sonu basın toplantısında soruları yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aralık ayının sonuna doğru da biz birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız." dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin başkenti Washington’da Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Patrick Ryder, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SAĞLIK

Liv Hospital Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Birkent yanıtladı.

MAGAZİN

Ziynet Sali, "Evlenince aşk bitmiyor, dolu dizgin gidiyor. Bir de bana nazar değdi, iki gün önce gözüme kan oturdu. Nazara...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin'i ziyarete ile ilgili soruya, "Öyle zannediyorum ki Ağustos ayı içerisinde inşallah bu ziyaret gerçekleşecek" dedi.