Yana Haberleri

yana haberleri ve güncel yana gelişmeleri, yana ile ilgili tüm video, yana fotoğrafları ve yana haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 31 bin 45 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 453 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde 10 bine yakın hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

GENEL

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, İsrail-Filistin çatışmalarının ardından 7 Ekim’den bu yana 1040 Yahudi karşıtı eylem bildirildiğini ve 486 kişiyi...

GÜNCEL

ABD’nin Maine eyaletinde dün akşamdan bu yana en az 22 kişiyi öldüren ve 60 civarı kişiyi yaralayan silahlı saldırganı arama...

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, Hamas’ın saldırıların başlangıcından bu yana 1300’den fazla sivili öldürdüğünü duyurdu.

GÜNCEL

İsrail hükümeti bugün yaptığı açıklamada, ‘Hamas'ın saldırılarının başlangıcından bu yana 1.200 kişinin öldürüldüğünü’ açıkladı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.