Yansıdı Haberleri

yansıdı haberleri ve güncel yansıdı gelişmeleri, yansıdı ile ilgili tüm video, yansıdı fotoğrafları ve yansıdı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü siması Elif İnci Aras geçtiğimiz gün Zorlu Center AVM’de objektiflere yansıdı.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, geçtiğimiz haftalarda DSÖ ekiplerinin Gazze’deki hastanelere yaptığı ziyaret kapsamında elde edilen bulguları paylaştı.

MAGAZİN

Beşiktaş'ta İş insanı Yasemin Sadıkoğlu'nun bir gece kulübünde darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜNCEL

Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken;...

MAGAZİN

Ünlü modeller Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'ndaki Butterfly adlı güzellik merkezinde objektiflere yansıdı.

GÜNCEL

Gözaltına alınan Polat çifti sağlık kontrolü için getirildiği hastanede Engin Polat'ın bacak bacak üstüne attığı anda polis tarafından uyarılması kameraya...

MAGAZİN

Ünlü oyuncu Beren Saat geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Efe Sinem Özal çifti geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldikleri Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

GÜNCEL

Rusya Hava Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları, Doğu Askeri Bölgesi’nde Ukrayna’ya ait mevzileri ve zırhlı araçları vurdu. O anlar kameralara yansıdı.

MAGAZİN

Ünlü komedyen ve oyuncu Eser Yenenler geçtiğimiz gün rol aldığı ''Prestij Meselesi'' filminin basın gösterimi için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.