Yapıyor Haberleri

yapıyor haberleri ve güncel yapıyor gelişmeleri, yapıyor ile ilgili tüm video, yapıyor fotoğrafları ve yapıyor haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İstanbul'da sandıkların büyük bölümünün açılmasıyla beraber Cumhuriyet Halk Partililer, bir çok ilçede kutlamalar yapıyor.

MAGAZİN

Sesi ve yeteneğiyle dikkat çeken Selen Görgüzel ustalardan ders alarak ve sahne kıyafetleri için kesenin ağzını açarak kendisine yatırım yapıyor…

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.

SANAT

Nefs Galeri 18 Ocak - 5 $ubat 2024 tarihleri arasında "Bir Midye Kabuğunun Aralığından; Suların Yeşili, Göklerin Mavisi" sergisine ev...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından rapor yayımlandı...

GENEL

İngiltere Kralı Charles, ‘kral’ olarak ilk yurtdışı seyahatini Fransa’ya yapıyor.

CEMİYET

Parıltı Derneği Eş Başkanı Neşe Gönül ve iş insanı eşi Erol Gönül, Side’de bulunan aile oteli MiraMare Hotels’da tatil yapıyor.

MÜZİK

Nefiye Dilbay'ın “Bir Var Bin Yok‘’ adlı yeni teklisi, ILS Vision etikeyle tüm dijital platformlarda yerini aldı...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Dilek Azaphan, Bodrum’da yaz tatilini sürdürüyor.

OTOMOBİL

Mercedes-Benz Türk’ün Satış Sonrası Hizmetler programı ‘Sıfır Gibi Motor’ ile bir motor 5 iş günü içerisinde tamamen yenileniyor.

MAGAZİN

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Cezayirli yıldız futbolcusu Riyad Mahrez, tatil için Antalya'yı seçti.