Yapacağız Haberleri

yapacağız haberleri ve güncel yapacağız gelişmeleri, yapacağız ile ilgili tüm video, yapacağız fotoğrafları ve yapacağız haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Bizim Şanlıurfa'ya borcumuz var. Şanlıurfa'daki esnafa, taraftarımıza ve güzel insanlara borçluyuz" dedi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, aylık enflasyonda devam eden düşüşle yılsonu enflasyonun yüzde 64,8 gerçekleştiğini belirtti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyon ve cari açıkta kalıcı düşüş için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

SPOR

Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, İstanbul'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu kontrol altına almak ve daha sonra düşürmek için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.