Yaşar güler Haberleri

yaşar güler haberleri ve güncel yaşar güler gelişmeleri, yaşar güler ile ilgili tüm video, yaşar güler fotoğrafları ve yaşar güler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers, kıdemli üye Adam Smith ile üyeler...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna temasları kapsamında Bosna Hersek Savunma Bakanı Zukan Helez ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Genelkurmay Başkanı Oramiral David Radakin ile bir araya geldi.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’deki temasları devam ediyor.

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Kosova Cumhuriyeti Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi.

SonDakika

Yaşar Güler: Bölgedeki üslerimizde güvenlik tedbirlerini sürekli artırıyoruz. Üs bölgelerimiz, mütemadiyen güçlendirilmektedir.