Yatırım Haberleri

yatırım haberleri ve güncel yatırım gelişmeleri, yatırım ile ilgili tüm video, yatırım fotoğrafları ve yatırım haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

İş insanı Esra Çiftçi Aslan ve eşi Ahmet Turan Aslan yakın arkadaşları olan ve iş ortağı Emir Sarıgül’ü evlerinde iftar...

EKONOMİ

CCI CEO’su Karim Yahi, “2023 yılı, talepten önce yatırım stratejisinden ödün vermeden yatırımlarımıza yoğun bir şekilde devam ettiğimiz bir yıl...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

MAGAZİN

Sesi ve yeteneğiyle dikkat çeken Selen Görgüzel ustalardan ders alarak ve sahne kıyafetleri için kesenin ağzını açarak kendisine yatırım yapıyor…

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

İş Dünyası

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türkiye-Yunanistan iş forumu toplantısı Sarıyer'de yapıldı.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ankara'da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yatırım Bakanı Mohamed Hassan Alsuwaidi ile görüştü.

EKONOMİ

Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayıyla 2024'e hızlı başlayan Bitcoin'de gözler, Nisan 2024'te gerçekleşmesi beklenen yarılanma olayına çevrildi. 

EKONOMİ

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, Gayrimenkul yatırımı öncesinde ayrıntılı bir araştırılma yapılması gerektiğini belirtti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uyguladığımız politikalarla sürdürülebilir büyümeyi tesis ediyoruz" dedi.