Yatırımlar Haberleri

yatırımlar haberleri ve güncel yatırımlar gelişmeleri, yatırımlar ile ilgili tüm video, yatırımlar fotoğrafları ve yatırımlar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile bir araya geldi.

EKONOMİ

İGA CEO Vekili Selahattin Bilgen, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek havalimanın 2023 yılını değerlendirdi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Moldova Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma ve Dijitalleşme Bakanı Dumitru Alaiba ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 30'a çıkarılmasına karar verdi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ankara'da Suudi Arabistan Sanayi ve Maden Kaynakları Bakanı Bandar bin İbrahim Alkhorayef ile...

EKONOMİ

DESA, başarılı operasyonel performansı ve yüksek kar artış oranıyla dikkat çeken 2023 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı.

GÜNCEL

Vizyon Arsa Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Orhan Elğay yaptığı yatırımlar ve vermiş olduğu danışmanlıklar ile adından söz ettiriyor.