Yelda tiftik Haberleri

yelda tiftik haberleri ve güncel yelda tiftik gelişmeleri, yelda tiftik ile ilgili tüm video, yelda tiftik fotoğrafları ve yelda tiftik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Beymen Chocolate için önceki gün Morini İstanbul’da düzenlenen davete Emel Ayaydın, Yelda Tiftik, Buse Terim'inde aralarında yer aldığı çok sayıda...

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.

CEMİYET

HAKKASAN, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’ da sanat, iş ve cemiyet hayatından önemli ve elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen...

CEMİYET

Parıltı Derneği Eş Başkanı Neşe Gönül ve iş insanı eşi Erol Gönül, Side’de bulunan aile oteli MiraMare Hotels’da tatil yapıyor.

CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MEKAN

Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da sevenlerine unutulmaz bir konser deneyimi...

MAGAZİN

Geçtiğimiz gün Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu. 

CEMİYET

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu. 

CEMİYET

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

MEKAN

Mandarin Oriental Bodrum’da yer alan Hakkasan, yaz sezonuna Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW sponsorluğunda 'merhaba' dedi.