Yemeği Haberleri

yemeği haberleri ve güncel yemeği gelişmeleri, yemeği ile ilgili tüm video, yemeği fotoğrafları ve yemeği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

İş insanı Esra Çiftçi Aslan ve eşi Ahmet Turan Aslan yakın arkadaşları olan ve iş ortağı Emir Sarıgül’ü evlerinde iftar...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 19. bölümünden yeni sahne izleyicilerle buluştu.

MAGAZİN

Müziğin usta yorumcularından Emel Müftüoğlu geçtiğimiz gün yakın dostları ile öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

SPOR

Türkiye Golf Federasyonu ve Azerbaycan Golf Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen "Azerbaycan Zafer Turnuvası" öncesinde, Azerbaycan Golf Federasyonu’nun ev sahipliğinde gala...

MAGAZİN

Ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu önceki akşam Bodrum Türkbükü'ndeki Atılay Balık'ta ayağını kesilmekten kurtaran ekiple akşam yemeği yedi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Six Senses Kocataş’ta bir araya gelerek akşam yemeği yediler.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinde Firüze Gök ve ailesi yaz tatillerine Bodrum’da devam ediyorlar.

MAGAZİN

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, önceki gün öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize takılan tanıdık simalar arasındaydı.

MAGAZİN

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy önceki gün öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıyan tanıdık simalar arasındaydı.