Yemen Haberleri

yemen haberleri ve güncel yemen gelişmeleri, yemen ile ilgili tüm video, yemen fotoğrafları ve yemen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İngiltere Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi James Kariuki, dün Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuşma yaptı...

GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, ABD ve İngiltere’nin düzenlediği saldırıların karşılıksız ve cezasız kalmayacağını söyledi.

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanani, ABD ve İngiltere’nin dün Yemen’de düzenlediği saldırılarla uluslararası hukuku çiğnediğini söyledi.

GÜNCEL

Yemen Dışişleri Bakanı Ahmed Avad bin Mubarak bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği (AB) Siyasi ve Güvenlik Komitesi’nde konuştu.

GÜNCEL

CENTCOM, dün Husilerin fırlatmaya hazırladığı bir füzenin, tespit edilen 10 insansız hava aracının (İHA) ve bu araçların kontrolünün sağlandığı merkezin...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, dün Norveç bayraklı ‘Astrinda’ gemisine yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.