Yerlikaya Haberleri

Yerlikaya haberleri ve güncel Yerlikaya gelişmeleri, Yerlikaya ile ilgili tüm video, Yerlikaya fotoğrafları ve Yerlikaya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

SonDakika

Bakan Yerlikaya: 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-26' operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı.

SonDakika

Bakan Yerlikaya, Düzce’de 14 sürücünün trafikte birbirlerine selektör yaparak radar uyarısı yapması sebebiyle uygulanan cezaların iptal edildiğini bildirdi.

SonDakika
SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Mahsur kalan 19 kabindeki 137 kişi başarıyla tahliye edilmiştir. 5 kabinde 29 kişinin tahliyesine de devam edilmektedir.

SonDakika

Bakan Yerlikaya: Bayram tatilinin ilk 4 gününde 2453 trafik kazasında 26 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3870 vatandaşımız yaralandı.

SİYASET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için eşi Nur Yerlikaya ile birlikte, Çankaya İlkokulu'nda 1151...

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 81 ilde 4 gündür devam eden 'Çember-15' operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 840 firari yakalandı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-16' operasyonlarında 40 şüpheli yakalandı...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili konuştu...

SonDakika

Antalya'nın Demre ilçesinde saat 16.55'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

SonDakika

Bakan Yerlikaya: Antalya merkezli 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Kıskaç-9' operasyonlarında 47 şüpheli yakalandı.