Yi Haberleri

yi haberleri ve güncel yi gelişmeleri, yi ile ilgili tüm video, yi fotoğrafları ve yi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Pekin’de düzenlenen Filistinli gruplar arasındaki iç uzlaşmaya yönelik Pekin görüşmeleri hakkında bilgilendirme açıklaması yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile BRICS Bakanlar Konseyi Toplantısı marjında bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin’in başkenti Pekin’de ÇKP Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,Pekin’de dün Çin Devlet Başkanı Yardımcısı Han Zheng ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile dün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 8-9 Nisan’da Çin’i ziyaret ederek Çinli mevkidaşı Wang Yi ile görüşecek.

GÜNCEL

Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud ile telefonda İsrail-Filistin konusunu görüştü.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Rusya’da Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang Yi'yi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...