Yılın Haberleri

yılın haberleri ve güncel yılın gelişmeleri, yılın ile ilgili tüm video, yılın fotoğrafları ve yılın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye'de işsizlik oranı, 2023 yılında bir önceki yıla göre 1 puan azalışla yüzde 9,4'e gerileyerek son 10 yılın en düşük...

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Türkiye’nin silahlı şiddet haritası açıklandı: İstanbul ilk, Erzincan son sırada yer aldı

SANAT

Süperstar Ajda Pekkan, bir kez daha “Sanatta Engel Yok Vakfı”na verdiği desteklerinden dolayı yılın ilk plaketini evinde teslim aldı.

EKONOMİ

Camelot Maritime Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Yılmaz Çavuşoğlu, “2023 yılında yakaladığımız ivme ile 2024’e daha umutlu giriyoruz" dedi.

SPOR

Demirören Haber Ajansı (DHA) Ankara Spor Muhabiri Ercan Ata'ya, 2023 'Yılının En Başarılı Spor Habercisi' ödülü...

DEKORASYON

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu, Pantone Renk Enstitüsü'nün belirlediği yılın rengi şeftali tüyünü karo serisiyle yüzeylere taşıdıklarını söyledi.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili açıklamada bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin GSYH verilerini açıkladı...