Yönetimi Haberleri

Yönetimi haberleri ve güncel Yönetimi gelişmeleri, Yönetimi ile ilgili tüm video, Yönetimi fotoğrafları ve Yönetimi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olağanüstü toplantıda yaptığı konuşmada taraftarlara seslenerek "Dosta güven, düşmana korku salan bir tepki verdiniz. Helal olsun...

SonDakika

Fenerbahçe Yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Netanyahu ve yönetimi, Gazze'de işledikleri insanlık suçlarıyla günümüzün Nazileri olarak isimlerini Hitler, Mussolini ve Stalin'in yanına ekletmişlerdir" dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

GÜNCEL

İran’ın dün Erbil’deki bazı hedeflere yönelik füze ve İHA saldırısını takiben Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani, saldırıyı kınadı.

SPOR

Süper Lig’in 15’inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 10 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) sınırlarında bulunan Limasol'da Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'ne yönelik saldırıyı kınadı.  

EKONOMİ

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, Bybit Varlık Yönetimi hakkında düşüncelerini paylaştı...

SPOR

Süper Lig’de ilk maçını oynamasına 9 gün kalan Beşiktaş'ta taraftarın transfer beklentisi devam ediyor.

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, dün Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Dışişleri Bakanı Constantinos Kombos...

GENEL

Ukrayna’nın güneyindeki Kakhova barajının yıkılmasının ardından Ukrayna yönetimi Rusya’yı suçlarken, Rusya yönetimi de Ukrayna’nın baraja sabotaj düzenlediğini belirtti.