Zamansız Haberleri

zamansız haberleri ve güncel zamansız gelişmeleri, zamansız ile ilgili tüm video, zamansız fotoğrafları ve zamansız haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Zamansız şıklık, kusursuz kalıplar ve konfordan vazgeçmeyen Damat erkeğini bu yaz doğal malzemeler, sakin renkler, sofistike tasarımlar ve rahat formlardan...

MODA

Çağdaş ve dinamik tasarımların öne çıktığı Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu zamansız, konforlu ve şık bir yolculuğa çıkarıyor.

MODA

Kendall Jenner, Calvin Klein İlkbahar 2024 kadın koleksiyonu kampanya çekimleri için kamera karşısına geçti...

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024 “Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

SİNEMA

Prime Video, merakla beklenen yeni Türk Original filmi Bihter'in fragmanını yayınladı...

MODA

Modern, zarif ve zamansız parçalarıyla fark yaratan Falconeri, 11 Ekim’de misafirlerini Milano’da gerçekleşen ilk defilesinde ağırladı...

DEKORASYON

Zamansız tasarımları rafine zevklerden ilham alarak sofralara taşıyan Jumbo, Rixos Premium Bodrum’da keyifli bir geceye ev sahipliği yaptı. 

MODA

Milano’nun trend-setter ruhunu Bodrum’un happy-hour’larına taşıyan Lovekini, 2023 yazı için romantik ve zamansız parçalar ile eşsiz bir koleksiyon sunuyor.

MODA

Geçtiğimiz gün Prada, daimi ve zamansız ikonu Prada Galleria'yı, Zorlu Center mağazasında bir kokteyl partisi ile kutladı.