Zayed Haberleri

zayed haberleri ve güncel zayed gelişmeleri, zayed ile ilgili tüm video, zayed fotoğrafları ve zayed haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonla görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.

GENEL

BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed Al Nahyan’ın UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile telefon görüşmesi yaptığı belirtilerek BAE’nin UNRWA’ya...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, COP 28 kapsamında Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nin yapıldığı Dubai Expo Center’e geldi.

GENEL

Ürdün Kralı 2’nci Abdullah, oğlu Veliaht Prens Al Hüseyin ile dün Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nehyan ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan ile bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan’da Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile görüştü

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile El Vatan Sarayı'nda bir araya geldi.