Zirvesinde Haberleri

zirvesinde haberleri ve güncel zirvesinde gelişmeleri, zirvesinde ile ilgili tüm video, zirvesinde fotoğrafları ve zirvesinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü sohbet etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, NATO Zirvesi'nde akşam yemeğine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna Barış Zirvesi kapsamında ev sahipliğini üstlenen İsviçre Cumhurbaşkanı Viola Amherd ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid’de düzenlenen Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'nde konuştu.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 'Dünya Gazetesi İklim Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi’nde Çin’in Rusya’ya silah gönderdiğini belirten Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi’nde konuştu.

GÜNCEL

Çin Savunma Bakanı Dong Jun, Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi’nde açıklamalarda bulundu.

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Ordu’da, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunda, Girişimci Kadınlar Zirvesi'nde buluştu.

SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cemal Reşit Rey Konser salonunda gerçekleştirilen Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Zirvesi açılış törenine...