Zirvesine Haberleri

zirvesine haberleri ve güncel zirvesine gelişmeleri, zirvesine ile ilgili tüm video, zirvesine fotoğrafları ve zirvesine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenecek Birinci Nükleer Enerji Zirvesi'ne katılacak.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi...

GENEL

İsviçre Devlet Başkanı Viola Amherd dün Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile düzenlediği ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Libya’nın başkenti Trablus’ta düzenlenen Libya Enerji ve Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

EĞİTİM

Gülben Ergen KKTC’de düzenlenen “İş’te Kadınlar 3. Zirvesi”ne katıldı. “Çocuklar Gülsün Diye” derneğiyle yaptığı çalışmalardan ötürü bir plaketle onurlandırılan Ergen...

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara'daki bir otelde düzenlenen 13'üncü Türkiye Enerji Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katılmak üzere, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e geldi.

GENEL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '13'üncü Concordia Yıllık Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Delhi’de Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya’nın oluşturduğu MIKTA Liderler Zirvesi’ne katıldı.  

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen '3'üncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi.