Ziyaret etti Haberleri

ziyaret etti haberleri ve güncel ziyaret etti gelişmeleri, ziyaret etti ile ilgili tüm video, ziyaret etti fotoğrafları ve ziyaret etti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) üyeleri İstanbul Valisi sayın Davut Gül’ün kıymetli eşi Gülden Gül hanımefendiyi ziyaret etti.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Macaristan Parlamento Binası ile Türk-Macar Kültür Yılı'na özel sergiyi gezdi

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara'da tedaviye alınan kanser hastalarını ziyaret etti.

CEMİYET

Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili bilgi almak isteyen yakınları, dostları ve iş dünyasından isimler hastaneye ziyarete geldi. 

CEMİYET

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Yunanistan'da denizde kaza geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftini hastanede...

CEMİYET

Yunanistan'da denizde kaza yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftini yakınları hastanede ziyaret etti

GÜNCEL

Serdar Ergün İstanbul Ticaret Odası Kültür Ve Spor Komitesi üyeleri olarak, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç’e ziyaret etti.

GENEL

Suudi Arabistan Prensesi ve Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia bint Majid Al Saud, Gaziantep'e geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) yaptığı ziyaret kapsamında Lefkoşa Atatürk Anıtı’nı ziyaret etti.