Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep’e geldi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin 104’üncü açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Fatih'teki Sirkeci Tren Garı'ndaki Demiryolu Müzesi ve 'Gurbette Hasret' sergisini ziyaret etti.

GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) üyeleri İstanbul Valisi sayın Davut Gül’ün kıymetli eşi Gülden Gül hanımefendiyi ziyaret etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, başkent Kiev’in kuzeyindeki Bucha bölgesini ziyaret etti...

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Brezilya'ya gerçekleştirdiği ziyaretinde Brezilyalı mevkidaşı Lula ile çekilen fotoğrafları sosyal medyada dikkat çekti.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’nın kuzeyindeki Torjok hava üssünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. europe

GÜNCEL

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Rus savaş esirlerinin tutulduğu kampları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya sınırındaki Sumy bölgesinde görev yapan Ukrayna askerlerini ziyaret etti.