Cemiyet hayatının sevilen siması Gülay Kamaz seyircisiyle buluşuyor.

Girişimci iş insanı ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Gülay Kamaz, uzun bir aranın ardından Ekotürk TV’de seyircisiyle buluşmaya başladı.

Her hafta sonu güzellik, sağlık, kültür sanat ve müzik alanında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Kamaz ve konukları, tv ekranlarında seyircilerinin  sabah kahvesine eşlik ediyor. 

Gülay Kamaz, Ekotürk TV ile ekranlara geri döndü. Hayatın renkli ve keyifli anlarını ekrana taşıyan Kamaz, her Cumartesi seyircisiyle buluşuyor. 

Gülay Kamaz ile Haftasonu isimli programda, güzellikten sağlığa, kültür sanattan müziğe pek çok alanda ünlü isimlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiriliyor. Yaklasik 1 saatlik canlı yayinlanan programda, Kamaz ve konukları gündeme dair önemli konuları da birlikte işliyor. Kamaz, programının ana prensiplerini ise şöyle açıklıyor: “Bizim programımızın dört ana prensibi var. Bunlar insani bakış açısı, pozitif, önyargı olmayan bir bakış açısı, hayvanseverlik, doğa dostu çevre dostu, yardımseverlik.” 

Cumartesi sabahları yayınlanan  programa bugüne kadar alanında uzman ve sevilen isimler katıldı. 

Bu hafta iş kadını Işıl Reçber, sanatçı Fatih Ürek ; geçen hafta ise müzisyen ve yazar Kürşat Başar, toçev kurucu başkanı Ebru Uygun..

Öncesinde başarılı ve sosyal projeleriyle dikkat çeken Türkiye’nin ‘iyilik’ annesi Monik İpekel,  Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Sedefhan Oğuz, güzelliği ve hoş sohbetiyle Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç, modacı Siren Ertan Kayalar, oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel Alkan, güzellik koçu Aylin Çetinkaya iş insanı Aslı Şen, moda yazarı Pelin Kaya, astrolog Dr. Şenay Devi, Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş ve İranlı yazar Shahzadeh Igual, Gülay Kamaz ile Haftasonu programının konukları oldular. 

Gülay Kamaz’ın bu haftaki konukları  ise başarılı gazeteci-yazar Kürşat Başar ve Toçev kurucu başkanı Ebru Uygun olacak. Gülay Kamaz her Cumartesi saat 11:00’de konu ve konuklarıyla Ekotürk TV’de sabah kahvenize eşlik etmeye geliyor.

Editör: MURAT ÖZER