Kütahya 1. Organize Sanayi Yönetim Kurulu ve Kütahya Valiliği, şehre yaptığı katkılardan dolayı çalışma hayatında 58 yılı geride bırakan başarılı iş insanı ve Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral’ın ismini Kütahya’da bir caddeye verdi.

1. Organize Sanayi Bölgesinin ana caddesi olan, aynı zamanda Gürok Grubu’nun LAV&GCA işletmelerinin yer aldığı “1. Cadde”nin ismi “Rıza Güral Caddesi” olarak değiştirildi. Söz konusu değişiklik kararı, Kütahya 1. Organize Sanayi Yönetim Kurulu ve Kütahya Valiliği’nce Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral’ın Kütahya’ya değerli katkılarının nişanesi olarak alındı. 

"74 YILLIK TARİMİZDE KÜTAHYA'NIN ÇOK KIYMETLİ BİR YERİ VAR"

Kütahya’nın, Gürok Grubu için özel bir yeri olduğunu vurgulayan Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, yaptığı açıklamada, “74 yıllık tarihimizde Kütahya’nın çok kıymetli bir yeri var. Temelleri Kütahya’da atılan bu başarı hikayesi ile ilimize yaptığımız katkılardan dolayı gururluyuz. Kütahya 1. Organize Sanayi Yönetim Kurulu ve Kütahya Valiliği kararı ile Yönetim Kurulu Başkanımız Rıza Güral’ın isminin Kütahya’da bir caddeye verilmesinden memnuniyet duyuyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.

"İŞ DÜNYAMIZ ADINA ÖNEMLİ BİR İLHAM KAYNAĞIDIR"

Esin Güral Argat, sözlerine şu şekilde devam etti: “Kütahya’nın çıkardığı değerli iş insanlarından biri olan Yönetim Kurulu Başkanımız Rıza Güral’ın özverili çalışmaları ve kendi kaynaklarıyla bu noktaya gelmiş olması, iş dünyamız adına önemli bir ilham kaynağıdır. Bu vesileyle hem kentin hem de ülkemizin sanayisine kattığı değer ve Kütahya sanayisinin dünyaya açılmasında oynadığı rol için kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz. Kurulduğu 1948 yılından bu yana birçok farklı sektörde faaliyet gösteren şirketimiz, özellikle sanayi, turizm ve yapı alanındaki başarılı çalışmalarına ve Türkiye ekonomisine katkı yapmaya devam edecek.” 

Editör: MURAT ÖZER