L'Oréal Grup, yenilikçi iklim teknolojisi şirketi BreezoMeter ile uzun vadeli bir araştırma ve teknoloji ortaklığı yaptığını duyurdu. Hava kalitesi, polen ve yangınlar hakkında çevresel bilgi alanında lider BreezoMeter; doğru ve eyleme geçirilebilir çevresel veriler ve anlayışlar sağlayarak dünya çapında milyarlarca insanın sağlığını ve güvenliğini iyileştirmeyi hedefliyor.

Uzun vadeli ortaklık ile L'Oréal Grup ve BreezoMeter, hem yaşlanma bilimi hem de çevre konusundaki uzmanlıklarını, güzellik odaklı özel bir platform geliştirme amacıyla birleştirecek. Güç birliği, çevrenin cilt yaşlanmasını nasıl etkilediğine dair yeni anlayışları ortaya çıkaracak ve nihayetinde tüm dünyadaki tüketicilere kişiselleştirilmiş rutinler ve yaşam tarzı tavsiyeleri ile cilt ihtiyaçlarına eşlik edebilecek yeni hizmetler sunacak.

L'Oréal Grup Araştırma, İnovasyon ve Teknolojiden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Barbara Lavernos “İklim teknolojisinde dünya lideri olan BreezoMeter ile stratejik ortaklık yapmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Cilt bakımı bilimindeki tarihi uzmanlığımızı, BreezoMeter'in yenilikçi teknoloji platformuyla birleştirerek; dünyanın her yerindeki tüketicilerimize, çevrenin etkileriyle mücadele etmek için cilt rutinlerinde yeni hizmetler ve uygulanabilir tavsiyeler sunacağız” dedi.

L'Oréal Grup Araştırma ve İnovasyon Teknolojisi İnkübatörü Küresel Başkanı Guive Balooch, iş birliğine ilişkin olarak “Alanında lider BreezoMeter ile iş birliğimizi güçlendirmek; cilt yaşlanması ile alerjenler, UV ve kirlilik gibi çevresel maruziyetler arasındaki bağlantıların kilidini açma açısından oldukça önemli. Bu birliktelik, en hassas ve kişiselleştirilmiş cilt rutinlerini, yaşam tarzı tavsiyelerini ve nihayetinde insanların dış ortamda daha sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olabilecek yeni hizmetleri sunmamıza olanak sağlayacak” dedi. 

BreezoMeter CEO'su Ran Korber, yeni iş birliğinin çevrenin cilt yaşlanması üzerindeki etkisi hakkında yeni bilgiler ve ürünler getireceğini belirtirken “Dünyanın en iyi güzellik şirketlerinden L'Oréal Grup ile ortaklığımızı sürdürmekten ve büyütmekten heyecan duyuyoruz. L'Oréal Grup’un bilim, teknoloji ve yenilik konusundaki derin değerleri; bizim hava kalitesi ve çevre bilimleri konusundaki değerlerimizle çok uyumlu” dedi.  

Editör: MURAT ÖZER