Turizme katkı sağlayan şehirler ve şehirlerle bütünleşen markalar, Yıldız Ödülleri Gecesi'nde ödüllendirildi. Törenin, tüm geliri turizm bölümünde okuyan ihtiyaç sahibi gençlere aktarılacak.  

Yıl boyunca iç turizmi geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiren Rotahane, turizme katkı sağlayan şehir ve kurumları ödüllendirmek amacıyla Yıldız Ödülleri Gecesi düzenledi.

Beşiktaş'ta bulunan bir otelde gerçekleştirilen geceye Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ve kızı Yelda Demirören Kalyoncu, Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Oktay'ın eşi Margaux Oktay, sanatçılar Oktay Kaynarca, Ziynet Sali, Özcan Deniz, Nilgün Belgün ve Suzan Kardeş'in yanı sıra siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.  

REVNA DEMİRÖREN - PERVİN ERSOY - BİLGE KURU 

Rotahane Kurucuları Pervin Ersoy ve Bilge Kuru ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenin sunuculuğunu ise Serkan Çağrı ve Ebru Akel yaptı. 

PERVİN ERSOY: "AMACIMIZ TÜRKLERİN DE TÜRKİYE'Yİ GEZİP KEŞFETMESİ "

3,5 yıldır yürütülen turizmde farkındalık projesi Rotahane'nin kurucusu Pervin Ersoy, geceyle ilgili yaptığı açıklamada, "En büyük amacımız Türklerin de Türkiye'yi gezip keşfetmesi. Yurt dışında insanlar kendi ülkelerini köylerine, kasabalarına varana kadar gezip dolaşıyorlar ama Türkiye'de Türkler, ülkelerini istediği kadar gezmiyor. Pandemi dolayısıyla hızımızı kesmemize rağmen 40 şehre ulaştık" dedi. 

"2023 YILININ SONLARINA DOĞRU 81 ŞEHRİMİZİ DE TAMAMLAYACAĞIZ"

Ersoy, "2023 yılının sonlarına doğru 81 şehrimizi de tamamlayacağız. Bu ödül gecesi bir sosyal sorumluluk projesi de içeriyor. Buradan sağlanacak gelirle turizmde okuyan çocuklara burs kolu yaratacağız. Önemli olan kalplere dokunabilmek ve Türkiye'yi daha güzel tanıtabilmek. Bizler çorbaya birer tuz katmaya çalışıyoruz. Çok kapsamlı çekimler yapıyoruz ve büyük bir ekiple gidiyoruz. Gittiğimiz her şehrin yıldızını parlatmaya çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Editör: MURAT ÖZER