RAMSEY; İstinyePark İzmir’de açtığı yeni mağazasıyla İzmirliler ile yeniden buluştu. Türkiye’deki 58. mağazasını İzmir’de açan RAMSEY’in güncel ajandasında Dubai mağazasının açılışı var.

Erkeklerin gündüzden geceye tüm stilleri için şık, yenilikçi, ayrıcalıklı hissettiren tasarımları bir arada sunan RAMSEY, yeni sezonda yeni mağaza yatırımlarına hız verdi. RAMSEY, Ege’nin incisi İzmir’e açılışı heyecanla beklenen İstinyePark’taki yeni mağazasıyla döndü. İstinyePark İzmir, RAMSEY’in Türkiye’deki 58. mağazası oldu. 

RAMSEY ŞIKLIĞI İZMİRLİLERLE İSTİNYEPARK’TA BULUŞTU! 

Ege’nin ve İzmir’in sıcak, samimi ruhundan ilham alan özel bir mimariyle tasarlanan RAMSEY İstinyePark İzmir mağazası, müşteri deneyimini ön plana alarak geliştirilen yeni konsepti ile İzmirli erkeklere konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

"TÜRKİYE'DE HEM DE İZMİR'DE BÜYÜME PLANLARIMIZA HIZ VERİYORUZ"

Uzun zamandır RAMSEY’in İzmirlilerle buluşmasını sağlayacak ve markanın dinamiklerine uygun bir mağaza arayışında olduklarını dile getiren Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, “RAMSEY olarak İstinyePark ile çok özlediğimiz İzmir’e dönüyoruz. İzmir bizim için hem çok özel bir lokasyon hem de bu dönüş hikayesi nedeniyle İstinyePark mağazamız özel bir mağaza… İzmirlilerin de bizi beklediklerini biliyoruz ve yeni mağazamızla hem Türkiye’de hem İzmir’de büyüme planlarımıza hız veriyoruz. Yıl sonuna kadar yurt içinde ve yurt dışında RAMSEY olarak planladığımız 10 yeni mağaza açılışını tamamlamayı hedefliyoruz. Çok yakında Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’de açılacak RAMSEY mağazamızın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Editör: MURAT ÖZER