Turizm Medya Grubu tarafından düzenlenen ve kongre, toplantı ve etkinlik sektörünü üç gün boyunca Antalya’da buluşturan Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards görkemli bir törenle sona erdi. Muhteşem kırmızı halı seremonisiyle başlayan gecede, 9. ACE of M.I.C.E AWARDS Başarı Ödülü’nün sahibi Magical Night organizasyonu ile MAG Medya oldu.

SEKTÖRÜN EN PRESTİJLİ ÖDÜLÜ MAG MEDYA’NIN

Turizm Medya Grubu tarafından düzenlenen ve kongre, toplantı ve etkinlik sektörünü üç gün boyunca Antalya’da buluşturan Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards görkemli bir törenle sona erdi. Muhteşem kırmızı halı seremonisiyle başlayan gecede, M.I.C.E sektörünün en iyileri ödüllerini aldı. Toplantı, kongre ve etkinlik sektörünün temsilcilerinin yanı sıra, üst düzey yöneticiler ve sanat dünyasından ünlü davetlilerin katıldığı gecede, 9. ACE of M.I.C.E AWARDS Başarı Ödülü’nün sahibi Magical Night organizasyonu ile MAG Medya oldu.

NEST Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen gecede bir konuşma yapan Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman, “Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünü bir araya getiren buluşmamızı bu sene turizm başkenti Antalya’da yapmanın gururunu yaşadık. Pandemi nedeniyle durgunlaşan sektörümüzü yeniden atağa kaldırmak için Antalya’dan daha iyi bir seçim olamazdı. Ülkemiz turizmine büyük katkıları olan kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini dünya çapında artırmayı hedefleyen organizasyonumuzla aynı zamanda sektörün yeni iş birlikleri geliştirmesine vesile olduk ve bu zorlu süreçte üretmekten vazgeçmeyen sektörümüzün başarılı işlerine ödüllerini sunduk” dedi.

Konuşmaların ardından başlayan gecede, 23 farklı kategoride birçok projenin değerlendirildi. En iyi etkinlik prodüksiyonundan en iyi dijital etkinliğe, en iyi incentive etkinliğinden en iyi kültür sanat etkinliğine kadar pek çok ödül sahiplerini buldu.

9. ACE of M.I.C.E AWARDS Başarı Ödülü’nün sahibi “Magical Night” ile MAG Dergi oldu. Balo konsepti ile 2006 yılından beri düzenlenen iş, sanat ve cemiyet hayatını bir araya getiren organizasyonun sahibi ve MAG Medya Kurucusu Can Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada “Bizim bu yola çıkarken tek bir çizgimiz vardı. O da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere öğüdü olan “Hiçbir Şeye İhtiyacımız Yok, Yalnızca Bir Şeye İhtiyacımız Vardır; Çalışkan Olmak!” nasihatıydı” açıklamasında bulundu. Çavuşoğlu, Volkan Ataman ve Ace of M.I.C.E ekibi başta olmak üzere, tüm jüri üyelerine ve katılımcılara teşekkürlerini sundu. 

Editör: MURAT ÖZER