Türkiye’nin en büyük moda mağazası Beymen Zorlu Center, çıtayı daha da yukarı taşıyor. 2013 yılının Eylül ayında hizmete giren ve 10 bin metrekare alanı ile Türkiye’nin en büyük moda mağazası olan Beymen Zorlu Center, 1.750 metrekare daha büyüdü. 

Önümüzdeki yıl 10. yılını kutlamaya hazırlanan Beymen Zorlu Center, yeni deneyim alanları, genişleyen marka-ürün seçkisi ve yenilikçi kimliğiyle Beymen’in Koşulsuz Müşteri Mutluluğu ilkesini ve ilham veren, ayrıcalıklı bütünsel lüks anlayışını daha da pekiştiriyor. 

40 Milyon TL’ye yaklaşan yatırım ile gerçekleştirilen büyüme sonrası Beymen Zorlu Center’ın 2500 metrekareye yaklaşan ayakkabı ve çanta alanları, genişleyen yeni yüzleriyle Beymen dostlarını selamlıyor.

900’ü aşkın markayı modaseverlerle buluşturan Beymen Zorlu Center, designer markalara ayrılan alanlarıyla daha geniş bir ürün seçkisi sunarken, İstanbul Morini’nin yanı sıra yakında hizmete girecek olan yeni restoranıyla İstanbul’u yepyeni buluşma noktasıyla tanıştırmaya hazırlanıyor.

Moda ile sanatın yaratıcı dünyalarını ayrıcalıklı Beymen deneyimi kapsamında birarada sunmak üzere hayat bulan Beymen Grup Çağdaş Sanat Koleksiyonu, Beymen Zorlu Center büyüme projesi dahilinde genişlemeye devam ediyor.

Kişisel Stil Danışmanlığı servisine ayrılan Beymen Privé VIP alanlarına ve mağaza geneline konumlandırılan yerel ve global sanatçıların eserleri, çağdaş lüks anlayışını yansıtan Beymen Zorlu Center’a yeni boyut ve yeni keşif alanları kazandırıyor. 

2022 yılı boyunca yatırımlara devam edeceklerini söyleyen BEYMEN Grup CEO’su Elif Çapçı, “Lüks moda pazarındaki lider konumumuzu daha da ileriye taşımak için 2022 yılı boyunca yeni mağaza açılışlarımızın yanı sıra zamanın ruhunu yansıtan sosyal yaşam alanları olarak konumlandırdığımız mevcut mağazalarımızdaki büyüme ve yenileme çalışmalarımıza da devam ediyor olacağız. Yıla en büyük, en iddialı ve en yüksek cirolu mağazamız olan Beymen Zorlu Center’ın büyüme projesi ile başladık. 2023’te 10. yılını kutlayacak olan Beymen Zorlu Center, bu proje ile yüzde 20 daha büyüyerek Türkiye’nin en büyük moda mağazası kimliğini pekiştirirken, Beymen DNA’sındaki deneyim odaklı mağazacılık yaklaşımı ve restoranları ile lüks alışverişin ötesinde bir yaşam biçimi sunuyor. Değişmeye ve evrilmeye devam edecek Beymen Zorlu Center dünyasına dair yenilikleri, Beymen’in yarım asırı geride bırakmış olmasının gururuyla sizlerle paylaşıyor olmak bizim için çok anlamlı” dedi.

Editör: MURAT ÖZER