Doğacak bebekleri için aldıkları ilginç kurallarla oldukça tepki çeken Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin evlat sahibi olmalarına iki ay kaldı. Ancak 7 aylık hamile olan güzel oyuncudan geçtiğimiz gün korkutan bir haber gelmiş ve Evcen’in, Kartalkaya'da tatil yaparken rahatsızlandığı öğrenilmişti. Apar topar İstanbul’da hastaneye kaldırılan ve iki gündür tedavisi süren Evcen’in sağlık durumu hakkında eşi ve kayınvalidesi açıklama yaptı.
Kimileri gözde çifte nazar değdiğini söylerken, bazı sevenleri de Evcen’in düşük tehlikesinin bulunduğu iddia etmişti.
Beklenen açıklama Burak Özçivit ve yakışıklı oyuncunun annesinden geldi. İki gündür hastanede dönüşümlü olarak refakatçi olarak kalan anne oğul, hastane çıkışında Fahriye Evcen’in sevenlerine müjdeli haberi verdi. Burak Özçivit, eşi hakkında küçük bir soğuk algınlığına yakalandığını söyleyerek her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Yakışıklı oyuncu ayrıca önemli bir şeyin olmadığını ve Fahriye Evcen’in yarın hastaneden çıkacağını belirtti.
KAYINVALİDE'NİN BEBEK AÇIKLAMASI: 
Kayınvalide Özçivit ise gelini Fahriye Evcen hakkında, “Hiç bir sorun yok sadece soğuk algınlığı. Erken doğum yok, bebek iyi her şey yolunda.” açıklamasında bulundu.
Fahriye Evcen'in sevenleri, bu açıklamalarla rahat bir nefes alırken, kendisinden en kısa zamanda bir fotoğraf görmek istiyorlar.
HAMİLELİK KANUNLARI ŞAŞIRTMIŞTI: 
Erkek bebek bekleyen çiftin aldığı önlemler, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Evcen hamilelik sürecinde, eşi Burak Özçivit’le oturdukları Acarkent’teki villanın tamamını boyama ve evin düzenini değiştirme kararı almıştı.
Evde kolonya kullanılmasına bile yasak getiren Evcen, dışarıdan yemek sipariş vermeyi de yasaklamıştı.
Çocuğunun sağlığı için telefon görüşmelerini azaltan çift, sosyal medyadan tepki çekerken, 32 yaşındaki oyuncunun yanında radyasyon önleyici alet taşıdığı şaşırtmıştı.
 

Editör: MURAT ÖZER