Victoria's Secret'ın eski modellerinden Alessandra Ambrosio, yakın arkadaşlarıyla birlikte Brezilya'nın Porto Alegre şehrinde tatilin keyfini çıkarıyor.

Brezilyalı süper model, Porto Alegra sahilinde hem çalıştı hem de güneşin ve denizin tadını çıkardı.

38 yaşındaki süper model, Brezilya'nın Porto Alegre sahilinde gerçekleşen bir çekimde görüntülendi.  Siyah bikini ile kare kare fotoğrafları çekilen Ambrossio, saatlerce kameralara poz verdi. Güzel model, siyah bikinisi ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü top model Alessandra Ambrosio’nun deniz kızı pozu olay oldu. Alessandra Ambrosio sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı ‘deniz kızı’ pozuyla ve altında yer alan Portekizce deniz kızı yazısıyla dünyada olay oldu. Pudra tonlarında giydiği mayosu ve başına taktığı yaprak figürlü altın rengi tacıyla bir sandalın uç kısmında poz veren Alessandra Ambrosio güzelliği ve fit vücüduyla büyüledi.

Süper model Alessandra Ambrosio, kendi mayo ve bikini markasını kız kardeşi Alina Ambrosio ve yakın arkadaşı Gisele Coria ile birlikte "En büyük hayalimdi" dediği koleksiyonuna GAL Floripa ismini vermişti. 38 yaşındaki Brezilyalı manken Alessandra Ambrosio kendi yarattığı markası içinde objektif karşısına geçmişti.

Editör: MURAT ÖZER