İdo barışma için, "İyi ki oldu" derken evlilikle ilgili bir soru üzerine, “Güzel şeyler tabi ki düşünüyoruz. Evlilik de düşünüyoruz, ama henüz teklif etmedim” dedi. Şarkıcı bedelli askerlikle ilgili soruları ise şöyle cevapladı: "Bedelli askerlik yapacağım. Böyle bir hak verildi, ben de faydalandım."Şarkıcı İdo Tatlıses. 2. Sayfa programına açıklamalarda bulundu. İdo, aşk hayatı ve askerlik durumuyla ilgili de konuştu.

İşte İdo Tatlıses'in açıklamaları:

"BEDELLİ GİTMEMEK APTALLIK OLUR"

Ne zaman gideceğime bakmadım. İşler, tarihler hepsi birbirine girdi bizde. Daha ne zaman gideceğimi bilmiyorum. Ben hiçbir zaman 'bedelliden yararlanmayacağım' diye bir şey söylemedim. Ayrıca niye gitmiyorum ki, böyle bir hak varsa yararlanacağım yani, neden gitmiyorum onu anlamadım. Herkes gidiyor, ben neden gitmiyorum? Aptallık olur benim gitmemem. Böyle bir hak varsa, devlet vermişse bu hakkı normal gitmem."

Yasemin'le tekrardan beraberiz. Yasemin var diye bir şeylerden uzaklaşmadım. Çok gezen bir insan değilim. Mutluyuz. Bundan sonrası kısmet, hayırlısı.Evlilik güzel şey. Ben de düşünüyorum. Yasemin modellik de yapabilir. Askere gidiyorum. Bedelli askerlik yapacağım. Böyle bir hak verildi, ben de faydalandım dedi.

Editör: MURAT ÖZER