Clear’ın ilk Türk kadın marka yüzü Bensu Soral’ın, Clear’ın globa kampanyası çerçevesinde, geçtiğimiz günlerde yaptığı “daha güçlü geri dön” paylaşımını, birçok ünlü isim ve sosyal medya fenomeni de takip etti.

Ünlü manken Didem Soydan, yönetmen ve stil danışmanı Umut Eker ve Bedirhan Soral’ın da içinde bulunduğu birçok isim, karantina sürecinden daha güçlü geri dönmek adına kendilerine belirledikleri hedefleri anlattı.

" HER OKUDUĞUM KİTAPLA DA YENİ BİR ŞEY KATTIM KENDİME"

Evde geçirdiği süreçte sevdiklerinin görememenin zorluğunu yaşadığını aktaran Didem Soydan, bu süreçte bol bol kitap okuduğunu belirtti ve “Sizler gibi ben de uzun zamandır evdeyim. Evde olmak bir yana, en çok sevdiklerimi görememenin zorluğunu çektiğim bir dönem oldu benim için. Ama diğer yandan da, evde olmanın değerini bildiğim bir süre oldu. Hiçbir zaman yeteri kadar kitap okuyamadığından hayıflanan biri olarak bol bol kitap okudum mesela bu dönemde. Yıllar boyunca listemde biriktirdiğim ama günün telaşından zaman bulup okuyamadığım bütün kitapları okudum. Her okuduğum kitapla da yeni bir şey kattım kendime.” dedi

Karantina sürecini yeni taşındığı evinin bahçesiyle ilgilenerek değerlendiren ve bu zamanı daha güçlü geri dönmek için bir fırsata çeviren Umut Eker ise takipçilerine kendilerini yeniden keşfetmeleri ve içlerindeki potansiyeli ortaya çıkarmaları için çağrıda bulundu.

BENSU SORAL'DAN BEDİRHAN SORAL'A RESİM EĞİTİMİ

Bensu Soral’ın paylaşımından sonra ikizi Bedirhan Soral’da evde geçirdiği günlerde yaptığı resmi takipçileriyle paylaştı. Bensu Soral’dan öğrendikleriyle kendisini bu alanda eğitmeye çalışan Bedirhan Soral, takipçilerine “Evde geçirdiğim süreyi kendimi yeniden keşfetmek için değerlendirmeye karar verdiğimden beri zaman akıp gidiyor. Uzun süredir hayalim olan resim yapmak, benim için aşırı zor olsa da bu konuda çok yetenekli bir ikizim var. Bensu hocamın yardımlarıyla hayatımda ilk defa tuvale resim çizdim ve çok eğlendim. Bu işin peşini bırakmam! Karantina günlerinde siz de sınırlarınızı zorlayıp daha güçlü geri dönebilirsiniz. Potansiyelini ortaya çıkar, sınırlarını zorla, daha güçlü geri dön” dedi.

Editör: MURAT ÖZER