Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Vodafone Red’in katkılarıyla yayınlanacak “Dünya Avucunuzda” programı ile çok yakında seyahatseverlerle buluşacak. Burcu Esmersoy’a seyahatlerinde Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz’ın yanı sıra National Geographic Traveler Dergisi’nin editörleri eşlik edecek.

ESMERSOY, TOPLAM 6 ÜLKEYE SEYAHET EDECEK 

Ekranların sevilen yüzü Burcu Esmersoy, Vodafone Red ile dünya seyahatine çıkıyor. Toplam 6 ülkeye seyahat edecek olan Burcu Esmersoy, Vodafone Red’in katkılarıyla yayınlanacak “Dünya Avucunuzda” programıyla ekranlara konuk olacak. Burcu Esmersoy’a seyahatlerinde Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz’ın yanı sıra National Geographic Traveler Dergisi’nin editörleri eşlik edecek. Ekibin deneyimleri, seyahat ile eşzamanlı olarak Vodafone Red sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek ve eş zamanlı olarak National Geographic hesaplarından hem ekibin hem de dünyanın masalsı güzellikte daha fazla rotasına erişilebilecek.

DÜNYANIN BİLİNMEYEN NOKTALARINI KEŞFEDECEK 

Burcu Esmersoy ve “Dünya Avucunuzda” ekibi, yıl boyunca, alışılagelmiş ve popüler yurtdışı gezi rotaları yerine, dünyanın çok özel ve saklı yerlerini gezecek. Programda, National Geographic Traveler Dergisi’nin desteğiyle belirlenen ilgi çekici seyahat rotalarının gizli kalmış noktalarına doğru keşfe çıkılacak ve bu rotalarda yaşayanların yerel deneyimleri paylaşılacak. İzleyicilerin bu bölgelere özel lezzetlerin nerelerde tadılabileceğini öğreneceği, şehirlere dair tarihsel ve kültürel bilgiler edinebileceği programda, herkesin tatilini daha keyifli hale getirecek çok özel tüyolar verilecek. Vodafone Red’in sunduğu seyahat ayrıcalıklarıyla birlikte “Dünya Avucunuzda” seyahatleri daha keyifli hale gelecek.

Editör: MURAT ÖZER