Swissôtel The Bosphorus, İstanbul buz pateni pisti, kışın en sevilen aktivitesi için kapılarını açtı. Buz pateni pistinin açılışına çok sayıda davetli katıldı.  

AZADE ÖZSOY

Kış aylarında yapabileceğiniz en keyifli aktivitelerin başında gelen buz pateni, 24 Aralık gününden itibaren Swissôtel The Bosphorus ayrıcalıklarıyla yaşanıyor.

REHA EFE - AHMET ÖZKAN 

Swissôtel The Bosphorus buz pisti açılışında SwissOtel The Bosphorus İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Reha Efe, SwissOtel The Bosphorus İstanbul Müdürü Ahmet Özkan, Azade Özsoy, Yiğit - Pınar Yazıcı, Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal, Şeyla Ovadiya Karadeniz, Zelia Kaçar Süslüer, İrem Güzey, Berrin Yiğit, Yiğit Yazıcı, Duygu Bal, Mina Ceran, Zeynep Soylu, İrem Boysanlıoğlu gibi birçok isim çocuklarıyla birlikte yer aldı.

YİĞİT-PINAR YAZICI

Açık havuzun yanında yer alan buz pisti, ister yalnız, ister uzman eğitmenlerle günü birlik ya da 4, 8, 12 derslik eğitim paketleriyle kış boyunca hizmet verecek.

PİRAYE KAMAL-DOĞA RUTKAY KAMAL- RUTKAY KERİM KAMAL-KERİMCAN KAMAL

Buz pisti etrafına kurulu 3 kütük evde ise şehirde kış tatili hissi yaşatacak leziz menüler sunuluyor. 

ŞEYLA OVADİYA KARADENİZ- NOAH KARADENİZ

Hot dog, burger, patates kızartması, sucuk ekmek ve köfte ekmek seçeneklerinin yer aldığı barbekü menüsü, tatlılar, sıcak çikolata, sahlep gibi kış aylarına özel sıcak içecekler ve kahveler keyif dolu yeni yıl ambiyansına eşlik ediyor.

İREM BOYSANOĞLU

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul buz pisti Mart ayına kadar her gün 12:00-22:00 saatleri arasında açık ve keyifli bir kış aktivitesi geçirmek isteyenleri bekliyor.   

Editör: MURAT ÖZER