Konuklarına yaşattığı eşsiz konaklama deneyiminin yanı sıra gerçekleştirdiği etkinliklerle de şehrin gözde kutlama adreslerinden biri olan Conrad İstanbul Bosphorus, yaklaşan yılbaşına özel “Ada Bale Gösterisinde-Fındıkkıran” hikaye dinletisini, kitabın yazarı, dünyaca ünlü balet Tan Sağtürk’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

16 Aralık Pazar günü Boğaz manzarasıyla ünlü Summit Bar&Terrace’ın enfes kahvaltı servisiyle başlayan, ardından Conrad İstanbul Bosphorus’un Fındıkkıran konseptiyle süslenmiş lobisinde Tan Sağtürk’ün hikaye dinletisi ile devam eden etkinliğe çok sayıda seçkin davetli katıldı.

CONRAD İSTANBUL BOSPHORUS'TAN "FINDIKKIRAN" GEÇTİ

Lüks hizmet anlayışı ile konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus, yaklaşan yılbaşına özel gerçekleştirdiği “Ada Bale Gösterisinde-Fındıkkıran” hikaye dinletisinde ünlü balet Tan Sağtürk’ü ağırladı. Doğan Egmont Yayınevi’nden çıkan ve Tan Sağtürk tarafından kaleme alınan müzikli hikaye kitabı “Ada Bale Gösterisinde-Fındıkkıran”’ın dinletisine Seçkin Piriler ve oğlu Volkan Tangöze, Çocuk Yıldız Lavinya Ünlüer, Moda Tasarımcısı Ezra Çetin ve Zeynep Soylu‘nun da aralarında olduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

ÜNLÜ BALET TAN SAĞTÜRK BU KEZ HİKAYE ANLATIMIYLA BÜYÜLEDİ

 Conrad İstanbul Bosphorus’un panoramik Boğaz manzarası ile ünlü Summit Bar & Terrace’ında geleneksel Türk kahvaltısı ile başlayan etkinlik, Fındıkkıran konseptiyle süslenmiş Conrad lobi alanında Tan Sağtürk ile “Ada Bale Gösterisinde-Fındıkkıran” hikaye dinletisi ile devam etti. Conrad İstanbul Bosphorus’un yeni yıl ruhuna yakışan atmosferinde, dünyaca ünlü Fındıkkıran Balesi’nden esinlenerek hazırlanan ve bu kez Sağtürk’ün sesiyle hayat bulan hikaye, davetliler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Editör: MURAT ÖZER