Çok yönlü kişiliğiyle spor ve sağlıklı yaşamı hayatımıza aşılayan sertifikalı ünlü wellness eğitmeni Ece Vahapoğlu’nun markası fit21’in Etiler Alkent Çarşı’daki mağazasının yeni sezon davetine ilgi büyüktü.

ECE VAHAPOĞLU FIT21 YENİ SEZONU AÇTI

,Renkli ve enerjik fit21 spor giyim markasının davetine cemiyet, iş ve sanat dünyasından Zeynep Üstünel, Ceylan Çapa, Seda Vardar, Dicle İpek Öztaşkın, Özge Argüder Sander, Jülide Berkman, Müge Karamızrak, Ufuk Tarhan, Ebru Köksal, Berna Uztürk, Tuğba Özay, Ebru Destan gibi isimler katıldı.

Ece Vahapoğlu’nun sağlıklı yaşamayı seven herkesin ihtiyaçlarını düşünerek tasarladığı spor giyim ve aksesuarların yer aldığı fit21 yeni sezon koleksiyonu, sonbahar ve kış renkleriyle, markanın kurumsal renklerini yansıtan mor ve siyah beyaz çizgili mağaza dekoru davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kaliteli yerli üretim ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla satıldığı mağaza açılış davetinde sağlıklı ikramlar ve bitki çayları ikram edildi.

fit21 markası ürün gamındaki toparlayıcı nefes alan taytlar, atletler, koşu çorapları, spor çantaları, bandanalar ve bereler, su mataraları, dil temizleyici gibi bulunması zor birçok aktif yaşam ürünü mağazanın yanı sıra www.fit21.com.tr de satışa sunuluyor.

www.ecevahapoglu.com
www.fit21.com.tr

Editör: MURAT ÖZER