adidas Originals Teşvikiye No:17’deki mağazasında alışveriş deneyimini yeniden tanımlayan etkinlikleri hayata geçiriyor. 90’lar mirasının hatırlandığı etkinlikler kapsamında mağazaya gelen ziyaretçiler önceki gün Gaye Su Akyol ile 90’lar kültürünü yorumlayıp, DJ performansı ve Lalalar konserine eşlik etti.

adidas’ın mirasını ve felsefesini bugüne taşıyan adidas Originals Nişantaşı’na yenilikleriyle hareket katıyor. Şehrin ve trend noktası olarak konumlanan aynı şekilde özel koleksiyon ürünleriyle yenilenen adidas Originals Nişantaşı, moda, müzik, sanat sahnesinin ilhamıyla alışveriş deneyimini farklı bir noktaya taşıyor. Bant Mag iş birliğiyle düzenlenen etkinlikler adidas Originals Teşvikiye mağazası 90’lar sevenlerini bir araya getirdi. Etkinliklerin ilki Melikşah Altuntaş ile 90’lar Sineması söyleşisiydi. Ardından Gaye Su Akyol ile “90’lar bize ne etti” başlıklı söyleşide ise müzik ve 90’ların trendleri konuşuldu. DJ performansı ve 90’lar müzikleriyle devam eden programda son olarak Originals sahnesinde Lalalar konseri yer aldı. Söyleşi ve konser, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Sadi Güran ve Gaye Su Akyol’un illüstrasyon sergisi de gün boyu mağaza içerisinde yer aldı.

Şehrin en dinamik noktalarından biri olan Nişantaşı’ndaki adidas Originals mağazasında moda, sinema ve müziğe ilham veren 90’lar trendinin hafızalardaki yeri bir kez daha tazelenmiş oldu.

Kasım ayı boyunca tüm ziyaretçilerin katılımına açık olarak mağaza içinde gerçekleştirilecek etkinliklerde, kolaj teknikleriyle ziyaretçilerin kendi sahnesini oluşturmasına imkan sağlayan ‘eski film kolajı atölyesi’ eski filmleri yeniden yorumlama imkanı sunacak. Renk ve çizim teknikleriyle grafik desen tasarım atölyesi, pop-up kutu tasarımı, kaykay ve sneaker kişiselleştirme, alışveriş deneyimi yaşayanlara kendi Originals dünyasını yaratma fırsatı sağlayacak.

Editör: MURAT ÖZER