Ünlü modacı Dünya Yıldız Can, Cannes Film Festivali’nde dünya starlarını Urla ve Alaçatı’da kurduğu film platosu ve butik oteline davet etti.

Aralarında Paris Hilton, Antonio Banderas, Slyvester Stallone, 50 Cent gibi dünyaca ünlü yıldızların kıyafetlerini tasarlayan Millions&Millions Şirketinin sahibi tasarımcı Dünya Yıldız Can, Cannes Film Festivali’nin de yıldızı oldu. Davette aralarında Antonio Banderas, Brad Pitt ile sohbet eden Dünya Yıldız Can onları Urla ve Alaçatı’da açtığı 32 odalı butik otel ve 40 bin metrekarelik film ve dizilerin de çekilebileceği özel platformuna davet etti.

Aslen Kırşehirli olan Ankara’da uzun yıllar yaşadıktan sonra yaptığı işi tanıtmak amacıyla dünyaya açılan Dünya Yıldız Can, kurduğu Millions& Millions adını verdiği markasıyla özellikle Alman ve Amerikan sosyetesinin tercih ettiği isimlerden biri oldu.

"SANATÇILARIN HEPSİ BENİM YAKIN DOSTUM"

Hollywood yıldızlarıyla da yakın ilişkiler kuran ve onların kıyafetlerini tasarlayan Dünya Yıldız Can, kendi ülkesine hizmet etmek amacıyla Urla ve Alaçatı’da çok büyük bir arazi alarak içine tasarım üzerine özel okul, dizi-film platformu ve 32 odalı butik otel açtı.

En son geçtiğimiz günlerde düzenlenen Cannes Film Festivaline de katılan Dünya Yıldız Can, yine sanatçıların yakın markajı’nda kaldı. Aralarında Antonio Banderas, Chris Tucker, Adrien Brody, Kendell Jenner ve Brad Pitt ile koyu bir sohbet eden Dünya Yıldız Can, “Sanatçıların hepsi benim yakın dostum. Önümüzdeki günlerde onları Urla ve Alaçatı’daki mekanımda onları ağırlamaktan mutluluk duyacağım. Ayrıca yakın bir zamanda Amerikan filminin de çekimlerine başlanacak. Bir çok yıldız Urla ve Alaçatı’ya gelecek.Bu sayede Türkiye’nin tanıtımına da katkı sağlayacağım” dedi.

Editör: MURAT ÖZER