Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel bünyesinde hizmet veren Jigger Roof Bar, bu yıl da büyük ilgi gören ‘Yaza Merhaba Partisi’ ile misafirlerini eğlencenin doruklarına çıkarttı. Partiye, Ivana Sert, Ümit İbrahim Kantarcılar, Uğurkan Erez, Mesut Yar, Gizem Özdilli, Önder Açıkbaş, Aslı Omağ, Baran Erdoğan, Yavuz Seçkin,Şenay Devi, Birgül Ulusoy, Tutku Gülin İyigün gibi ünlü simalar da katıldı. Jigger Roof Bar, yıllardır ev sahipliği yaptığı yaz partileri ile sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

JIGGER ROOF BAR YAZA ÜNLÜ SİMALARLA  MERHABA DEDİ 

Marina manzarasına karşı house müziği ve özgün homemade kokteylleri ile sıcak yaz akşamlarına renk katmaya devam eden Jigger Roof Bar, gelenekselleştirdiği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde misafirleri Gypsy Night konsepti ile karşıladı. Anadolu Yakası’nın en eğlenceli mekanı Jigger Roof, turizm sektörünün önde gelen temsilcilerini, ünlü simaları ve basın mensuplarını ağırladı. Davete katılanlar, canlı müzik, DJ performansı ve Gypsy Dans şovları ile gece boyunca eğlencenin keyfini doyasıya çıkarttı.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel ev sahipliğinde düzenlenen partiye çok sayıda ünlü isim katılım gösterdi. Katılımcılar arasında; Ivana Sert, Ümit İbrahim Kantarcılar, Uğurkan Erez, Mesut Yar, Gizem Özdilli, Önder Açıkbaş, Aslı Omağ, Baran Erdoğan, Yavuz Seçkin, Şenay Devi, Birgül Ulusoy, Tutku Gülin İyigün bulunuyordu.

Editör: MURAT ÖZER