Teknolojik gelişmelerin yaşamımızın bir parçası olduğu bir süreçte mobilya sektörü de bu değişimin bir parçası. 24 ayar altın kaplamalı ve kapakları sesle açılan mobilya ürünleri ise ünlülerin gözdesi durumunda.

KERİMCAN DURMAZ ALTIN KAPLAMA MOBİLYA ALDI, SELİN CİĞERCİ EVİNİN DEKORASYONUNU YAPTIRIYOR

Kerimcan Durmaz, Erdek’te bulunan yazlığına ve Beykoz Acarkent'te bulunan villasına 250 bin lira değerinde 24 ayar altın kaplama mobilya aldı. Bu yaz evleneceğini belirten Selin Ciğerci ise, evinin dekorasyonunu yaptıracağını söyledi.

TEKNOLOJİK RAHATLIK

Son yıllarda atağa kalkan, yurt dışında da önemli bir konuma gelen Türkiye mobilya sektörü teknolojik uygulamaları ve tasarımlarıyla öne çıkıyor. Yerli ve yabancı çok sayıda ünlü isim özellikle teknolojik ve konfor anlamında kolaylık sağlayan mobilyaları tercih ediyor. Söz konusu ürünlerden biri söz dinleyen bir başka ifade ile sesle şekil alabilen mobilyalar… 

HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Yurtiçi ve yurt dışında çok sayıda ünlüye özel üretim yapan E&G Mobilya Dekorasyon bu alanda öne çıkan firmalardan biri. Dekorasyon ve tasarım konusunda da öncü olan firmanın mimarlardan Hulya Kılıç, “Ünlüler, iş insanları, sanatçılar bizi tercih ediyorlar. ‘Açıl çekmece açıl’, ‘Açıl kapak Açıl’' şeklinde Türkçe verilen komutlarla açılan ve sizi dinleyen mobilyalar hayatı kolaylaştırıyor” diye konuştu.

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ ZİYARET ETTİ

Firmanın Florya’daki mağazasını ziyaret eden sosyal medya fenomenleri Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz, tercihlerinin söz dinleyen mobilyalar olduğunu açıkladı.

EVİM DEKORASYONUNU YAPTIRACAĞIM

Mobilyaları nişanlısı Gökhan Cira ile birlikte seçen Selin Ciğerci şunları ifade etti: “Bu yaz evleniyoruz. Evimin tüm dekorasyonunu E&G Mobilya’ya yaptırıyorum. Art Dekor secimler yaptık. Kerimcan’la da burada karşılaştık” diye söyledi.

YURTDIŞI DA RADARINDA

Mobilya sektöründe fark yaratan projelere imza atan E&G Mobilya, üretimini yerli imkânlarla Kâğıthane’de bulunan 3 bin 500 metrekarelik kapalı alanda yapıyor. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da önemli projelere imza atmaya hazırlanan firma, futbolculardan siyasetçiler ve iş dünyasına kadar birçok önemli isme hizmet sunuyor.

Editör: MURAT ÖZER