Netflix, Yakamoz S-245’in yayına girişini dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı. Yemeğe dizinin başrolü Kıvanç Tatlıtuğ’un yanı sıra dizinin yönetmenleri Tolga Karaçelik, Umut Aral ve dizinin oyuncuları; Meriç Aral, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Ersin Arıcı ve Hakan Salınmış da katıldı.  Ekip, yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yönetmen Tolga Karaçelik “Hep beraber çalışmak çok keyifliydi. 4-5 aylık bir hazırlık süreci sonrası çektik dizimizi.” dedi.

Başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ “İlk kez böyle hikayesi olan bir projede yer alıyorum. ‘In The To Night’ dizisi ile aynı paralel de ilerliyor, Güneş ışığından kaçmak için deniz altında mahsur kalan ve Güneşten kaçan insanları anlatan bir proje. Çok güzel bir proje oldu bizim için, artık söz izleyicinin.” dedi. Meriç Aral ise “Çekimlerin çok güzel geçti, artık izleyicinin beğenmesine kaldı. Umarım beğenirler.” dedi. 

“DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU”

Geçtiğimiz günlerde baba olan Kıvanç Tatlıtuğ, babalığı, eşi ve oğlu Kurt Efe hakkında konuştu. Tatlıtuğ “Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, eşim Başak çok sağlıklı oğlumuz çok sağlıklı. 2 gün hastanede kaldım sonra da taburcu olduk evimize geçtik. Şu an annelik babalık provaları, evin şekli şemali değişti tabii ki ister istemez, oğlumuza göre mobilyalar alındı. Dünyanın en güzel duygusu, kelimeler ile ifade edilmez.” dedi.

“KELİMELER İLE İFADE EDİLMEZ”

Kurt Efe ismi sosyal medyada da günden olmuştu, bunun üzerine Tatlıtuğ “Eşim Başak zaten açıklama yapmıştı, bizim için iki isminde bir anısı, hikayesi vardı bu yüzden ismini Kurt Efe koyduk.” dedi. Özge Özpirinçci geçtiğimiz günlerde ‘Kurt Efe, Kıvanç’a benziyor.’ açıklamasını hatırlatan muhabirlere Tatlıtuğ “Her gün değişiyor, bence anadan da babadan da yüzde elli almış durumda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.” dedi.

Editör: MURAT ÖZER