Kyäni Kurucularından Carl Taylor, Kyäni Başkanı Katy Holt-Larsen, Kyäni Avrupa ve Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Martin Groppe, Kyäni Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy, Yönetim ekibi ve İş ortakları Kyäni’nin önümüzdeki 5 yıllık strajesini konuşmak üzere İstanbul Kyäni Plazada Diamond Summit’i gerçekleştirdiler.

ERSİN ARISOY - MARTIN GROPPE

Toplantıya Türkiye’den de katılan iş ortakları ile birlikte 100 kişilik bir beyin fırtınası takımı kurularak kurumsal ekiplerin ve iş ortaklarının önümüzdeki günlerdeki aksiyon planları yapıldı.

ARZU OKUR - BAŞAK ORAL - MÜGE UZ

Kyani Başkanı Katy Holt-Larsen, şirketin 5 yıllık büyüme hedeflerini, 2022 stratejisini ve pazara yeni sunacakları ürünleri anlatırken oldukça heyecanlıydı.

KATHY HOLT LARSEN - CARL TAYLOR - MARTİN GROPPE - MARK MACDONALD - JAMES BRADFORD - MÜGE UZ

Firmanın e-ticareti marka elçiliğiyle harmanlayan ‘Yeni Nesil Ticaret’ modeliyle özellikle pandemi sonrası başta Türkiye olmak üzere dünyada faaliyet gösterdiği 50’nin üzerindeki ülkede de inanılmaz bir büyüme trendi yakaladığını belirtti. Şüphesiz ki bu büyümede pandemi ile birlikte ‘Online iş fırsatı ya da ek gelir’ ve ‘Bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek olan, iyi bir yaşam için yardımcı gıda takviyesi’ arayan kişilerinin sayısındaki artışın rolü büyük.

REİNER HEIMANN - OLEKSANDRA EİCHHORN

Ek olarak ‘6 ay önce Kyani Bilimsel Kuruluna katılan Oprah Winfey, Mel Gibson gibi pek çok ünlüye yaşam koçluğu yapmış, Mehmet Öz ile bilimsel çalışmalara imza atmış, dünyanın en önemli beslenme ve fitness uzmanlarından Mark Macdonald’ın katılımı ve daha iyi bir yaşam, sağlıklı beslenme , zinde vücut, fit görünüm sunma hedefiyle başlattığı ‘Nitro Nutrition’ programının gerek müşteriler gerekse iş ortakları tarafından çok iyi bir şekilde sahiplenilmesi Kyani’nin başarısına büyük katkıda bulunuyor’ diyen başkan,  bu program altında 2022’de de Kyani portföyüne eklenecek yeni ürünlerle firmanın tamamen ürün odaklı yaklaşımını sürdüreceğini belirtti.

MARK MACDONALD

ERSİN ARISOY

Kyäni Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy, ‘’ Kyäni Türkiye’nin 2020 yılında Kyäni’nin faaliyet gösterdiği 50’nin üzerinde ülke arasında ciro büyümesinde dünya birincisi olduğunu belirterek 2021’de de sonuçların çok iyi olduğunun altını çizerken, Kyäni Türkiye’nin 5 yıllık büyüme, plan ve stratejilerini açıklayarak, hedeflerinin cirosal büyümede birinciliğin devamı olduğunu’’ söyledi. Ayrıca konuşmasına Türkiye’nin Kyani için çok önemli bir Pazar olduğunu, dünyada Kyani’nin en fazla büyüyen ülkeleri arasında uzun zamandır yer aldığı için de bu sene Liderlik Zirvesi ‘Diamond Summit’e ev sahipliği ettiğini belirtti.

Plazadaki yoğun toplantının ardından akşam yemeği daveti ile 2022 yılının Avrupa ve Türkiye iş ortakları için ilk uluslararası toplantısını İstanbul’da gerçekleştirerek Kyani ailesi, 2021 başarısını yeni yılı eğlence ve müzik eşliğinde kutladılar.

ONUR - ANASTASİA YONDER

TUNÇ TUNCER

ZİYA ŞAKİR YILMAZ

Editör: MURAT ÖZER