Usta sanatçı Leman Sam, 45 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu kızı Şevval Sam ile ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.'Yasak Elma' dizisinde entrikalarla dolu 'Ender' karakterine hayat veren Şevval Sam ile şarkıcı annesi Leman Sam, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuştu. 
"İkimiz de ayrı ayrı albüme giriyoruz" diyen Şevval Sam, "Annenizle aranızda tatlı bir rekabet oluyor mu?" sorusuna, "Benim o çıtayı geçmem imkansız. Rekabet olamaz" yanıtını verdi.Anne Sam ise "Boynuzun kulağı geçmesi lazım. İki kızım da benden çok ötede. Bu nedenle halimden çok memnunum" ifadelerini kullandı.
"Kızınınız oyuncuğunu nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine araya giren Şevval Sam, "Normalde dizi izlemez. Anneme dizi izletmeye başladım" şeklinde konuştu.67 yaşındaki sanatçı, "Kızım bu kez ters köşe bir rolde. Heyecanla bekliyorum" dedi.
"İYİ Kİ SENİN GİBİ KIZIM YOK"
Leman Sam, "Herhalde 'nefret edecekler' dedim. Bir gün artık dayanamadım. 'İyi ki senin gibi bir kızım yok' diye mesaj yazdım. 'Ender' diye bir kızım olsun istemezdim" sözleriyle, ilginç bir itirafta bulundu.
"BANA ÇOK SİNİR OLUYORLAR"
Başarılı oyuncu, "Canlandırdığım karakter nedeniyle bana çok sinir oluyorlar. Bu doğru bir şey yaptığım anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.Muhabirlerin "Torununuz da beyazperdeye adım attı" sözleri üzerine Şevval Sam, gülümseyerek "Sormayın, sormayın" karşılığını verdi. 
 

Editör: MURAT ÖZER