Stranger Things dizisindeki ‘Eleven’ rolüyle hafızalara kazınan İngiliz aktris Millie Bobby Brown, ilk yönetmenlik deneyiminde Samsung’la çalıştı. İlk yönetmenlik denemesini kendisinin kişisel projesiyle gerçekleştiren Millie, Samsung’un bugüne kadarki en güçlü ve akıllı kamerasına sahip Galaxy S22 Ultra ile çekilen filmde genç kadınlara ilham veren hikâyesini aktarıyor.

MILLIE BOBBY BROW, İLHAM VEREN HİYASENİ GALAXY S22 ULTRA İLE EKRANLARINA TAŞIDI 

Teknoloji devi Samsung, İngiliz aktris, aktivist ve yapımcı Millie Bobby Brown’la birlikte çalışarak, oyuncunun kendi kısa filmini yazma, yönetme ve yapımcılığını üstlenme hayalini gerçekleştirmesine katkıda bulundu. Millie, Samsung’un bugüne kadarki en ileri kamera teknolojilerine sahip yeni Galaxy S22 Ultra’yı kullanarak çektiği filminde, son derece kişisel aynı zamanda cesaretlendirici ve ilham veren hikâyesini anlatıyor. Filmin 8 Mart’ta yayınlanan fragmanı https://youtu.be/dN4BQ1h7VoM adresinde görüntülenirken, tamamı Samsung’un YouTube hesabından izlenebilecek.

Millie’nin kişisel projesine konu olan hikâyesi her ne kadar kendine özgü bir anlatıma sahip olsa da, özgüven eksikliği ve kendini güvende hissetmeme gibi kadınların her gün başa çıkmak zorunda kaldığı duygulara ışık tutuyor. 

Millie Bobby Brown filmle ilgili olarak değerlendirmesinde, “Her zaman yönetmen koltuğunda oturmayı hayal etmişimdir. Yönetmenlik hayallerimi gerçekleştirme fırsatını bana verdiği için Samsung’a teşekkür ediyorum. Bu mücadeleye girmeme ve hayattaki hedeflerimden birini gerçekleştirme konusunda beni cesaretlendirdiler. Bunların yanında, film çekimlerinde Galaxy S22 Ultra’yı kullanmak son derece eğlenceli ve keyifli bir deneyim oldu. Üst düzey video kalitesi ve mobil cihazla çekimin verdiği rahatlık sayesinde, fikirlerimi çok daha kolay bir biçimde hayata geçirmeyi başardım. Çektiğim bu kısa film, son derece kişisel bir konuyu işlerken, aynı zamanda genç kadınlar içinde önemli mesajlar da barındırıyor. Bu filmin genç kadınları kendilerini ifade etme ve hayallerinin peşinden gitme konusunda cesaretlendirmesini umut ediyorum” dedi. 

GALAXY S22 ULTRA, HERKESİ HİKAYESİNİ PAYLAŞMASI İÇİN DESTEKLİYOR

Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en büyük piksel sensörüne sahip kamera lensleriyle Galaxy S22 Ultra, hem gece hem de gündüz ortamında çekilen videolarda ışığı optimize ederek en ince ayrıntıları dahi aktarabiliyor. Tüm bunların yanında, Galaxy S22 Ultra’nın gelişmiş ‘Süper Net’ lensi ve İleri Düzey ‘Nightography’ özelliği sayesinde, filmin başındaki bölümlerde olduğu gibi loş ışıkta çekilen görüntüler de son derece net, akıcı ve titremesiz bir biçimde ekrana taşınıyor. Tüm gün ve ötesine kadar süren pil ömrüyle Galaxy S22 Ultra, herkesi mükemmel kareler çekerek ve yaratıcılıklarını ortaya çıkararak kendi hikayesini paylaşma konusunda destekliyor. 

Samsung Electronics Mobil Deneyim Pazarlama Bölümü Başkanı Stephanie Choi ise, görüşlerini şu şekilde aktarıyor; “Millie’nin Team Galaxy’nin bir parçası olması bizim için gurur verici. Hepimizin birçok açıdan kendini özdeşleştirebileceği bu yolculuğunda onu takip etme şansına sahip olmaktan onur duyuyoruz. Bu ilk yönetmenlik deneyiminde herkesin, onun neler hazırladığını görmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Galaxy S22 Ultra'nın yapay zekâ destekli özgün özelliklerinden bazılarını kullanarak böyle bir hikâyeyi ilk defa hayata geçirme konusunda ona destek olabildiğimiz için çok mutluyuz. Bu hikâyenin tüm genç kadınlara ilham vererek onları kendi yolculuklarını anlatma ve seslerini duyurma konusunda güçlendireceğini umut ediyoruz. Çünkü doğru araçlara sahip olduklarında, herkes harika hikâyeler anlatabilir.”  

Filmin tamamı Samsung’un YouTube kanalında (https://youtu.be/dN4BQ1h7VoM) ve Millie Bobby Brown’ın Instagram hesabında (@milliebobbybrown) yayında. 

Samsung Galaxy S22 Ultra ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak ve sunduğu özellikleri görmek için https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s22-ultra/ adresi ziyaret edilebilir.

Editör: MURAT ÖZER