Denim sektörünün efsane markası LEE ile sokak modasını yeniden tanımlayan SOONTOBEANNOUNCED’un kapsül koleksiyon iş birliği, basın ve moda dünyasından davetlilere ses getiren bir etkinlikle tanıtıldı.

BUSE TERİM 

130 yıllık deneyimi ve kusursuz kalıplarıyla her vücut şekline uygun tasarımlar sunan LEE, modern çizgileriyle sokak modasına yeni bir soluk getiren SOONTOBEANNOUNCED ile 38 parçadan oluşan eşsiz bir kapsül koleksiyona imza attı.

BÜLENT BODUR - HAKAN SABANCI 

LEE X SOONTOBEANNOUNCED İŞ BİRLİĞİ KLEIN HARBİYE’DE GÖRKEMLİ BİR PARTİYLE KUTLANDI 

Sınırlı sayıda satışa sunulan koleksiyon, 9 Mart Çarşamba günü Klein Harbiye’de gerçekleşen çok kalabalık bir davet ile tanıtıldı.

SİMAY YILMAZ 

LEE X SOONTOBEANNOUNCED iş birliğinin duyurulduğu etkileyici teaser filmi, partinin erken saatlerinde performans alanının arkasında yer alan büyük ekrandan izleyicilere sunuldu.

MİNA KARANIS ARICAN - TERİM ARICAN 

Etkileyici dans şovları ve gece boyu süren DJ performansları eşliğinde davetliler doyasıya eğlencenin tadını çıkardı. 20.00’de başlayan eğlenceli parti sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Elektronik müzik grubu Headwaters, afro ve disco müzikleriyle Avangart Tabldot, deep house, tekno ve diskoyu bir araya getirdiği eklektik tarzıyla Orkun Bozdemir; moda, medya ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin bulunduğu davetlilere sınırsızca eğlendikleri unutulmaz bir gece yaşattı.

BESTE KÖKDEMİR 

Partiye katılan davetliler arasında Beste Kökdemir, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Dila Tarkan-Dağhan Doğruer, Hakan Sabancı-Kerim Sabancı, İbrahim Kutluay, Oğulcan Engin, Sarp Can Köroğlu, Tamer Yılmaz, Zeynep Tosun yer aldı.

DİLA TARKAN - DAĞHAN DOĞRUER 

Geçmişle bugünü bir araya getiren koleksiyon LEE’nin efsanevi “Carpenter” jean modelinden hoodie ve eşofman altlarına, tişörtlerden jean ceketlere günlük tarzın vazgeçilmezi olacak parçalarla karşınıza çıkıyor.

İBRAHİM KUTLUAY 

Yeşil, siyah ve beyaz renklerinin öne çıktığı koleksiyonda kadın ve erkek ürünlerinin yanı sıra unisex parçalar da bulunuyor.

TAMER YILMAZ 

Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon parçalarına İlkbahar/Yaz 2022 sezonu boyunca seçili Lee mağazaları, lee.com.tr ve soontobeannounced.com, House of SuperStep mağazaları, fashfed.com, Boyner Bağdat Caddesi ve İstinye Park mağazalarından ulaşabilirsiniz.

ALEYNA SOLAKER - ELA ŞENER 

SAMET SIRMALI - GİZEM SİLAH 

Editör: MURAT ÖZER